Het Uur van de Wolf
honouring Linda Ronstadt & Friends

Korte tekst

Blue Bayou, You’re No Good, Desperado, It’s So Easy, Long Long Time.
Een kleine greep uit het repertoire van 40 jaar Linda Ronstadt. In die periode was zij een van de meest toonaangevende vrouwelijke rockartiesten in Amerika.

In dit twee uur durende West Coast Rock, Folk, Americana muziekspektakel, nemen Lana Wolf (o.a. The American Country Legends, The Queen Experience, Rockopera in Concert) en haar dijk van een band u mee naar de roerige jaren ‘70 tot aan 2006, het jaar waarin Linda Ronstadt haar laatste album opnam.

Lana Wolf en haar band, garanderen u een avond, die u muzikaal nog lang zal heugen!

Lange tekst

Blue Bayou, You’re No Good, Desperado, It’s So Easy, Long Long Time.
Een kleine greep uit het repertoire van 40 jaar Linda Ronstadt. In die periode was zij een van de meest toonaangevende vrouwelijke rockartiesten in Amerika. Met 40 miljoen verkochte albums en 11 Grammy Awards, was er geen artieste zo succesvol, in zoveel genres, als ‘La Ronstadt’. Niet voor niets werd ze in 2014 toegevoegd aan de prestigieuze `Rock & Roll Hall Of Fame’.

In dit twee uur durende West Coast Rock, Folk, Americana muziekspektakel, nemen Lana Wolf (o.a. The American Country Legends, The Queen Experience, Rockopera in Concert) en haar dijk van een band u mee naar de roerige jaren ‘70 tot aan 2006, het jaar waarin Linda Ronstadt haar laatste album opnam. Vlak hierna werd Linda gediagnostiseerd met de ziekte van Parkinson.

De vrienden van Linda komen ook aan bod in deze show: The Eagles, Little Feat, Neil Young, J.D Souther, Elvis Costello, Randy Newman, Dolly Parton, Carla Bonhoff e.a.

Lana Wolf en haar band, garanderen u een avond, die u muzikaal nog lang zal heugen!

Interview
http://lanawolf.nl/lindaronstadt/images/interview-Lana-Wolf.pdf

Genre:
Theaterconcert

Productie:
Lana Wolf

Online:
http://hetuurvandewolf.com
https://www.facebook.com/uurvandewolf/

Fotografie
Mischa Muijlaert

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2022-2023: https://bit.ly/3uzY5q7

https://youtu.be/8Jp7l_ZrJOA