Rhythm of the Dance
The Christmas Show

Korte tekst

De 25-jarige jubileumvoorstelling van hét onvergetelijk dansspektakel in de Ierse kersttraditie.

Een opzwepend ritme, de energieke voetstappen van jonge, getalenteerde Ierse dansers die het publiek betoveren, en live muzikanten die een traditionele Ierse sfeer creëren. Dat is 'Rhythm of the Dance', het adembenemende dansspektakel dat al meer dan 15 miljoen mensen wereldwijd overtuigde. Geniet van de perfecte combinatie van moderne en traditionele Ierse dans, en ervaar de opwinding van 'Rhythm of the Dance' tijdens de donkerste dagen van het jaar!

Beleef nu dit meeslepende dansspektakel in kerstsfeer. Een weergaloos avondje uit in december.

Lange tekst

Bijna 25 jaar stond deze authentieke Ierse dansvoorstelling jaar na jaar tijdens de Kerstperiode in de Nederlandse theaters. En met veel succes; enthousiast publiek, groeiend aantal bezoekers en uitverkochte zalen. Nu zijn ze eindelijk weer te zien in Nederland. Een dansvoorstelling zoals deze volgens de Ieren zou moeten zijn; een traditioneel spektakel vol opzwepende dans en live gespeelde muziek.

Rhythm of the Dance trok de afgelopen 25 jaar al meer dan 15 miljoen toeschouwers uit meer dan 50 verschillende landen, verdeeld over vier continenten.

In ‘Rhythm of the Dance’ brengen jonge Ierse topartiesten op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans op spectaculaire wijze voor het voetlicht. Laat u in vervoering brengen door de dansers en danseressen - voor een deel afkomstig uit de befaamde Riverdance-shows, aangevuld met live musici en vocalisten.

Beleef nu dit meeslepende dansspektakel in kerstsfeer. Een weergaloos avondje uit in december.

Genre:
Muziek- en dansvoorstelling

Productie:
The National Dance Company of Ireland

Online:
www.rhythmofthedance.com
www.youtube.com/rhythmofthedance
www.facebook.com/pages/Rhythm-of-the-Dance

Fotografie
Wim Lanser

Artwork
KCP

Artwork zonder logo en teksten:
https://drive.google.com/drive/folders/16A42pkus66ewAtv3JhZk3fzzzf7LzFik?usp=sharing

https://youtu.be/tS5WgVMlT8g